Lleida, per una visió compromesa amb l’economia de negocis

Lleida, una província amb tradició agroindustrial, comercial i de serveis. Les nostres empreses de tamany petit i mitjà, lluiten per sobreviure a la conjuntura actual. Amb una davallada important de les vendes i un retard en els cobramens que provoca tensions de liquidesa, augment de la morositat i una retallada del crèdit financer, hem de continuar participant en l’economia.

La teranyina que construeixen les pime’s és indispensable per mantenir els llocs de treball i l’activitat econòmica de Lleida. Front la situació actual, hem de reinventar-nos i dissenyar noves estratègies que ens permetin la supervivència.

Una eina a curt termini és la retallada de costos d’estructura. Els costos fixes. Personal i publicitat són els més afectats. Reduint la capacitat productiva, reduim la mida de les nostres empreses. Però aquesta només és una solució a curt termini que no garanteix la nostra estabilitat.

Cal planificar a llarg termini. Redefinir l’estructura, els objectius i analitzar les noves necessitats dels clients, aquestes són les claus fonamentals. Ara toca elaborar un nou pla estratègic que contempli la nova situació, la nova societat, la que esdevindrà a conseqüència de les mesures de contingència del govern i de l’empresa.

Una societat que definirà uns nous hàbits de consum més exigents i més selectius, basats en realitats de consum de les famílies i en les noves necessitats que sorgiran.

Necessitarem pensar en grup, amb la participació de tot l’equip. Sumar talent per a ser més eficients, més propers i més realistes.

Siguem creatius, imaginatius i visionaris. Innovem!

Un comentario sobre "Lleida, per una visió compromesa amb l’economia de negocis"

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s