Guardiola, un líder que crea precedents

Entrevista Diari Ara . Diumenge, 29 d’abril

Guardiola ha transcendit el seu paper com a entrenador

Guardiola ha marcat un precedent en la manera d’entrenar un equip de futbol de primera. Pep Guardiola ha esdenvingut un referent públic del lideratge.

Ha esta capaç de:

– Aportar la visió a Can Barça. Establir estratègies i marcar el rumb.
– Inspirar a l’entorn i al país, seguretat i confiança.
– Motivar, aliniar i involucrar a l’equip, per a que tots treballin en una direcció, amb il•lusió, transmetent dinamisme i sentiments positius

En què ens hem basat per convertir-lo en un líder del país?

En l’èxit, en la capacitat de generar i executar el canvi (Pep és un agent del canvi), i en el seu estil de liderar, diferent als estils tradicionals i més coneguts en general.

Pep Guardiola és un generador, un líder i un coach que creu en les persones, en la seva capacitat i a més sap com motivar-les i fer que aquestes esdevinguin altres líders.

Ha estat capaç d’enriquir l’equip amb jugadors de la Masia, que senten els colors del Club i que jugant amb ell, han assolit el seu màxim potencial. Els jugadors, s’han entregat al Barça i a Guardiola.

Realment diu coses tan excepcionals o simplement és que un discurs ben travat com el seu no abunda?

Ambdues coses. Diu o dóna consignes innovadores, fruit d’un aprenentatge en Lideratge. Sap com interactuar amb les persones. Te desenvolupades múltiples habilitats com: el coneixement dels diferents estils de lideratge, una gran intel•ligència emocional, comunicació emocional, oratòria, marca personal, la gestió del talent i de les relacions interpersonals i moltes altres habilitats de lideratge.

Malauradament, encara són pocs els directius que prenen consciència de la necessitat de formar-se en lideratge, i per tant, son habilitats que s’estan aplicant de forma gradual i progressiva en les organtizacions.

El Lideratge és una disciplina que atorga una visió estratègica de conjunt, una ètica, unes habilitats personals i de interacció amb d’altres que et converteixen en un líder, capaç d’arribar allà on ningú hi arribarà.

En un moment com l’actual, en què sempre es diu que vivim en una crisi de lideratges, com afectarà la marxa de Guardiola?

Guardiola ha marcat un camí a seguir per tots els entrenadors. Ara hem de prendre consciència de que aquest és l’únic camí que té sentit per el FC BARCELONA i per qualsevol Club en el que els valors i les persones siguin fonamentals per garantir la seva continuitat, i així assolir la excel•lència.

L’èxit sostingut d’un Club no s’assoleix amb gols. L’èxit d’un club ve marcat per la seva història, el tarannà, els valors i la seva manera de fer. En funció de com sigui aquesta descripció, així seran els seus socis i seguidors.

Per tant, què ens diu el tarannà de Pep Guardiola sobre el FC Barcelona?

I per ende, què ens diu el tarannà del FC Barcelona de tots els seus seguidors?

Creu que el FC Barcelona ha de mantenir aquests valors?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s